Modalitati de plata:

- In numerar sau cu card bancar la unul dintre punctele de lucru West Beverages SRL

- Online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard)

     Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

     Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" ce asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau fizic, la comerciant.

     "3-D Secure" se asigura ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut: pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Politica preturilor:

Prețurile afisate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs în parte.

Acestea includ TVA (19%) sau (9%) si sunt exprimate in lei (RON).

Prețul produselor comandate este cel din momentul confirmării comenzii și se va regăsi pe documentele fiscale emise.

Echipa bauturitm.ro depune toate eforturile pentru a va prezenta corect informatiile din cadrul site-ului, însa din motive tehnice, independente de noi, pot aparea erori în ceea ce priveste afisarea preturilor. In aceste conditii, se considera pret final cel acceptat de catre client în cadrul discutiilor purtate cu reprezentantii site-ului.